Můj kousek štěstí

Idylka ano, ale taky galeje!

Když nedá pokoj, tak mu porodí i holčičku

Výkonnostní limity vdovy po skladateli Karlu Svobodovi (†68) jsou sice zřejmě vysoko nad obvyklým průměrem žen jejího věku, ale v očích o 16 let mladšího manžela ředitelky Kapky naděje se nacházejí ještě o několik pater výš.

Dovolená s Josefem Pizingerem (34) pak vypadá jako něco mezi kurzem přežití a vojenským cvičením. Vendula Pizingerová (50) se přitom od svého chotě dočká nanejvýš poznámky, že funí jako hroch, což ve strašlivém vedru na nekonečné túře není nic nepochopitelného.

Na ostrově Socotra, což je souostroví v Jemenu, si paní ředitelka sáhla zase jednou na dno, ale nevzdala to ani kvůli svalové horečce. Manželovi se chce vyrovnat, byť ten vždy uhání o velký kus napřed.

To, co musí paní Pizingerová vydržet, leckdy nahání lidem husí kůži.

A když už se jeho ženě a matce bezmála dvouletého Josífka zdá, že je klid a pohoda, rodinnou idylku doladí poznámka hlavy rodiny, že by mohl mít malý Pepíček ještě sestřičku! Vendula si tedy s manžílkem užije své. Jestlipak si to takhle v září roku 2015 představovala, když se na zahradě jejího domu v Říčanech u Prahy brali...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden