Můj kousek štěstí

Igor Chmela a Jana Janěková: Na rok se rozešli, aby zjistili, že spolu doopravdy chtějí být

Můj kousek štěstí

Oba byli zadaní, jejich začátek tedy nebyl moc romantický. Vydrželi bez sebe sotva pár dní a od té doby jeden bez druhého nedá ani ránu.

Tráví spolu mnoho času nejen doma, ale i v divadle a na natáčení, ponorka se u nich však ještě nedostavila. Občas se sice pohádají, sami ale říkají, že nejde o hádky, ale jen o obyčejné pracovní diskuse.

Některé začátky vztahu bývají pořádně složité. Své o tom vědí i Jana Janěková ml. (46) a Igor Chmela (53). Dnes už na všechno vzpomínají s úsměvem, jsou pyšnými rodiči tří potomků a daří se jim také v práci.

Sice přiznávají, že ne vždy je to u nich doma zalité sluncem, jsou ale rádi, že kdysi udělali tak závažné rozhodnutí a opustili své partnery, aby mohli být spolu. „Třecí plochy se snažíme pořád vyhlazovat,“ říká herec, který se svou manželkou dokonce

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden