Moje šťastná hvězda

Ilona Csáková: Dělá ze sebe stále tajemnou

Posledních pár let se drží spíše zpátky a o svém soukromí příliš nemluví. Řeč je o zpěvačce Iloně Csákové (47), která se rozhovorům o rodině a přátelích úmyslně vyhýbá. Zdá se, že skrývá nějaké dechberoucí tajemství, které nikdy nesmí spatřit světlo světa. Proč kolem svého života dělá Csáková zbytečně jen humbuk?

O práci básní

Co se soukromého života týče, nedostanete z ní ani slovo, a pokud se vám to povede, tak jste vážně přesvědčiví. Nicméně o svých pracovních nabídkách a celkově o pracovní sféře se s vámi Ilona dokáže bavit celé dlouhé hodiny. Nejspíš má potřebu se neustále vychvalovat, což by v jejím věku už mělo být dávno pasé. Chlubí se také tím, že téměř každý den dojíždí za prací z Brna do Prahy a údajně ji to velmi vysiluje.

Dojíždění ji ničí

Stěhování do Brna prý proběhlo zejména kvůli synům Dominikovi (6) a Danielovi (9), které má s podnikatelem Radkem Vonešem (46). Nechtěla je vystavovat tlaku médií. Nicméně nyní si jen stěžuje na dojíždění a o svém soukromí radši ani nemluví. Neměla by se vrátit do Prahy? Kluci nejsou už malí. Jen to chce trochu odvahy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden