Můj kousek štěstí

Ilona Csáková: Finanční problémy. Došly peníze

Téměř na mizině. Tak je na tom po finanční stránce v současné době zpěvačka Ilona Csáková (47). S rodinnou pokladnou zachází poněkud lehkomyslně.

Novou desku, kterou vydala po deseti letech, platí ze svého, protože nenašla sponzora. Pokud se jí tato investice nevrátí, zpívání ji přijde dosti draho. Její manžel Radek Voneš (46) je z toho tak nervózní, že už se to ani nepokouší utajit.

Přiznal, že do poslední chvíle manželku brzdil, ale neubrzdil. Na večrku u příležitosti vydání nového cédéčka mluvil o tom, jaký to byl nápor pro rodinný rozpočet. "Kdo jste si nekoupil CD a jste v této místnosti, tak nás opravdu neštvěte," oslovil pak přítomné, kterým bylo jasné, že tohle vtip nejspíš nebude, anebo jen zpola.

Jak dalece ohrozila lehkomyslná černovláska svou a manželovu finanční situaci? Na to se Ilona snaží nemyslet, je šťastná, že po dvouleté přípravě deska konečně spatřila světlo světa. Nechala se slyšet, že bez manželovy podpory by žádné cédéčko, na němž nechybí ani duet s Karlem Gottem (78), nebylo a že partnerovi patří její obrovský dík.

To je skutečně velice dojemné, ale co bude dál? Pokud se investice ukáže jako nerozumná, bude mít rodina alespoň na chleba s máslem a s pažitkou? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden