Můj kousek štěstí

Ilona Csáková: Nemá hospodyni. Chce se udřít?

Úplně se změnila! Tmavovláska plná energie žila dřív jen pro večírky, dnes je u ní na prvním místě rodina. Ilona Csáková (46) pro muže svého srdce opustila Prahu a přestěhovala se do Brna.

Usadila se, uklidnila a konečně zapustila kořeny. Stala se zodpovědnou maminkou dvou malých kluků. Možná zodpovědnou až příliš. O domácnost se totiž stará úplně sama, nepřipustí jakoukoli pomoc ze strany rodiny či případné placené pomocnice.

Ženy její profese hospodyni zpravidla mívají, není to žádná ostuda. Naopak, dá se pochopit, že se paní domu nechce zničit. Csáková je z jiného těsta. Hrdě prohlašuje, že běžný chod rodiny má na bedrech jen ona sama.

Podle vlastních slov pere, žehlí, luxuje jako každá normální ženská. Domácí práce jsou výhradně její doménou. Vařit a péct ji baví, starat se o zahradu také. O úklidu se to bohužel říct nedá, ten ráda nemá, přesto uklízí ostošest.

A u sporáku si všechno to otravné zase vynahradí, příprava pokrmů je její koníček. Když k tomu však připočteme, že v podvečer nasedne do auta a jede koncertovat, dostáváme nebezpečný obrázek vyčerpané a přepracované ženy.

Proč se zpěvačka nešetří? Chce se zhroutit? Není jí už osmnáct. Anebo je jí líto peněz za hospodyni? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden