Moje sladké tajemství

Ilona Svobodová: Alkohol jako lék na zlomené srdce?

Sice už to jsou to necelé čtyři roky, ovšem pro Ilonu Svobodovou (58) se jedná o ránu, kterou čas nejspíše úplně nezacelí. Přišla totiž o svého milovaného manžela Petra Skoumala (†76), který v září roku 2014 podlehl rakovině.

Lékaři v nemocnici se mu sice snažili do poslední chvíle pomoci, ale na jednu z nejnebezpečnějších nemocí světa byli tenkrát krátcí. Pozná ještě skutečnou lásku? Svobodová se dlouhou dobu neodhodlala k tomu, aby to zkusila s někým jiným.

I když je o ni prý mezi muži velký zájem, zpočátku jim nedávala šanci. Hledala totiž dvojníka svého zesnulého manžela, který byl pro ní ideálem, což samozřejmě v životě nefunguje. Ke zlomu došlo v letošním roce, kdy přiznala, že přeci jen někoho má.

„Bude to rok a půl,“ vyzradila, jak dlouho že už to s milencem táhne. O detailech mluvit nechtěla, nicméně neodpustila si okomentovat, že je spokojená v rámci možností a tudíž to asi láska jako trám nebyla, není a nikdy ani nebude.

Alkohol jako pomocník?

Jenže pokud pro ni ani nový partner není dostatečnou oporou, kde najde potřebné pochopení? Že by se jejím hlavním společníkem stal alkohol, který pravidelně konzumuje? „Naučila jsem se vždy před představením vypít skleničku ginu,“ přiznala Ilona.

Čas od času prý ale nápoj změní. Pije ho opravdu jen proto, že jí pomáhá k lepšímu hereckému výkonu, nebo si ho dá i mimo divadlo? Přiznala také, že vřelý vztah k alkoholu má od roku 1981 a to už je pořádně dlouhá doba.

Lehce by se tak mohlo stát, že se stanou z jedné skleničky dvě, tři, či celá lahev a herečka si tak zadělá na pořádný problém. Má skutečně svou závislost pod kontrolou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden