Můj kousek štěstí

Ilona Svobodová: Milenec jí nesmí přes práh

Velice svobodomyslná je herečka Ilona Svobodová (56) neboli Jitka Farská z nekonečného seriálu Ulice. Má za sebou obtížné období. V září uplynou dva roky od úmrtí jejího druhého manžela, hudebníka Petra Skoumala (†76).

Populární herečka připouští, že po dvou letech už by si mohla teoreticky něco začít s nějakým mužem. Ale má to háček! Nesměl by jí přes práh. Uvažuje o vztahu, ve kterém by eventuálního partnera nepustila do svého bytu.

Na to už si herečka připadá stará a příliš samostatná, měnit obvyklý způsob života se jí nechce ani za mák. Zajít si společně do kina, do společnosti, anebo vyrazit na dovolenou a pak každý k sobě domů, to není podle ní vůbec špatné.

K tomu hezkému, co dvojici spojuje, pak zároveň zůstane i osobní svoboda. Je to bezesporu zajímavá myšlenka, nicméně relativně žárlivějšímu muži by se třeba nelíbilo, že nemá ponětí o tom, co dělá jeho drahá polovička po nocích.

Jenomže půvabná Ilona Svobodová by si asi poroučet nenechala. Je to moderní žena. Vypadá i přes svůj vyšší věk skvěle, hraje v šesti divadlech, stále natáčí seriál Ulice a učí též na konzervatoři..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden