Můj kousek štěstí

Ilona Svobodová: Překvapivá slova o příteli!

Dosud herečka Ilona Svobodová (58) působila ve svém vztahu s přítelem Petrem poněkud nejistě. Teď už má konečně jasno. Nečekané zjištění! Pochybnosti jsou pryč! Není to dlouho, co se nad novým vztahem hvězdy seriáku Ulice, Ilony Svobodové (58) s architektem Petrem vznášely otazníky.

Herečka si sice po smrti manžela Petra Skoumala (†76) před dvěma lety našla přítele, přesto ale nebylo jisté, zda je opravdu šťastná. Jakoby s ním zůstávala, jen aby nebyla sama. Alespoň tomu nasvědčovala její vyhýbavá slova.

"Někoho mám. Bude to rok a půl," prořekla se na začátku loňského roku. "Pro mě je hrozně těžké najít někoho, kdo by Petra nahradil. Byl to člověk velmi inteligentní, humorný, vtipný...," nastínila, jakoby chtěla jinými slovy říct, že nová známost jemu nesahá ani po kotníky.

"Mám vztah v rámci možností," nejásala příliš. Psalo se také o tom, že si od svého přítele stále drží jakýsi odstup. Nehodlá s ním bydlet v jedné domácnosti a šuškalo se, že ho trochu zanedbává a raději tráví čas se svými dospělými dětmi, na které je velmi fixovaná.

To už je ale, zdá se, minulostí. Čas nejspíš vztah prohloubil, sblížil je a najednou Svobodová mluví o svém příteli zcela jinak. S velkou láskou a uznáním. Dokonce říká, že její přítel Petr je převtělením zesnulého manžela.

Jsou si prý tak podobní! Pravdou je, že mají dokonce stejné i jméno. "Je to tak. Když máte nastavenou laťku tak vysoko jako já, a to mám díky Petrovi (manželovi – pozn. red.), který byl jedinečný, pak dost tápete.

Potřebuju intelekt, partnera, se kterým si můžu popovídat, když přijdu domů po představení, bavit se s ním o divadle, výstavách, světě kolem nás. A můj přítel to všechno splňuje. Někdy mám až pocit, že je reinkarnací mého manžela," rozplývá se nyní.

A je vidět, že spolu už tráví maximum času. Ilona se nebojí brát Petra do společnosti, chodí spolu na procházky a před nedávnem si prý vyrazili na romantickou dovolenou do Říma. Přímo na ulici byli pak přistiženi, jak se zamilovaně drží za ruce a došlo i na polibky.

Vydařenému párečku tleskáme a přejeme, ať jim to dlouho vydrží. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden