Můj kousek štěstí

Ilona Svobodová: Prodělala velkou životní krizi

Hledala samu sebe, v dosti pokročilém věku. Životní krize přepadne každého, výjimkou není hvězda Ulice Ilona Svobodová (56), která v seriálu představuje Jitku Farskou.

Člověk by řekl, že se bude radovat z atraktivní pracovní příležitosti, z popularity, z nebývale štědrého finančního ohodnocení. Jenomže když bylo Iloně Svobodové devětačtyřicet, měla pocit, že už má všeho plné zuby a že musí žít jinak.

A jako by jí bylo osmnáct a ne málem padesát, odhodlala se odejít na zkušenou do zahraničí, konkrétně na jazykový kurs do Francie. Ale všechno si to představovala jinak. Bydlela u starší paní, která měla pět sestřenic a sedm koček.

Ženy i kočky bydlely tak nějak dohromady, prý to bylo hororové. Paní domu vypadala jako čarodějnice a všude panoval nepopsatelný nepořádek. Vyděšená herečka z letního kurzu utekla, vrátila se raději zpátky do rodné země.

Jenomže z Ulice předtím dobrovolně odešla a navíc neměla divadelní angažmá. Neměla nic. Sužovaly ji deprese, zvažovala, že s herectvím definitivně skončí. Když si pak v hlavě srovnala hodnoty, začala dostávat herecké příležitosti.

Jednu za druhou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden