Moje šťastná hvězda

Ilona Svobodová: Trápí ji zdravotní potíže

Už jsou to více než čtyři roky, co herečku Ilonou Svobodovou (58) opustil manžel, skladatel, Petr Skoumal (†76). Přesto představitelka Jitky Farské v seriálu Ulice pilně pracuje dál. A dokonce si minulý rok našla novou lásku, architekta Petra.

Každopádně se jí nedávno začalo trochu hroutit zdraví. Sama si posteskla, že začíná špatně vidět a ne zrovna dobře slyšet. Což jsou zrovna záležitosti, které jsou v herecké profesi velmi důležité. Špatné vidění bezpochyby brzy napraví a snadno: brýlemi, čočkami nebo snadnou operací očí.

Ale nedoslýchavost? To je podle odborníků v jejím věku ještě brzo. A to Ilona začala nedávno učit na konzervatoři, kde potřebuje být ve formě. Proto si v jednom rozhovoru posteskla, že ji potíže opravdu komplikují život a začíná to prý pociťovat i při práci.

Odpočívat herečka ale příliš neumí. Má to sice většinou v plánu, ale ráda je spíš v pohybu a v práci, než s nohama na stole. Možná ale bude muset tentokrát změnit svůj přístup, jinak přijde o svou milovanou práci.

Ilona totiž je i skvělou divadelní herečkou a dabérkou. Sluch by se jí mohl zlepšit, kdyby zvolnila tempo. To ale není možné. Kdo by platil složenky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden