Můj kousek štěstí

Infarkt na place?!

Je čas zvolnit! Druhé varování...

Bujará životní historie a pracovní vytížení si zřejmě vybraly svou daň. Herec Leoš Noha (53), který ztvárňuje jednoho ze štamgastů v seriálu Slunečná, zkolaboval přímo během natáčení nového filmu Láska na špičkách.

Na place romantické komedie se tak odehrálo pořádné drama, které vyvrcholilo přivoláním záchranné služby. Nohu s podezřením na infarkt zdravotníci rovnou naložili a odvezli do nemocnice.

Tep se mu zrychlil... Práce s Evou Decastelo ve Slunečné srdci jistě moc neuleví.

Nestalo se to poprvé

Tam herec čekal na verdikt lékařů. Rozhodovalo se totiž, zda jej nebude nutné operovat. Už v tu chvíli se ale dle vlastních slov cítil lépe. A měl štěstí, operace nakonec nutná nebyla. Protentokrát... Herci ale určitě pořádně zatrnulo, protože v podobné situaci se neocitl poprvé. Už jednou mu srdce selhalo a on musel rychle vyhledat lékařskou pomoc.

Bylo to před čtyřmi lety, tehdy ale takové štěstí, neměl a operace byla nevyhnutelná. Nyní si tedy může oddechnout nejen on, ale také tvůrci projektů, na kterých Noha spolupracuje. Vypadá to, že jeho indispozice nijak významně jeho další práci neovlivní.

Bývaly v tom i drogy

Herec by ale možná měl zvolnit, zdá se, že rychlé pracovní tempo, které nasadil, jeho „pumpě“ moc nesvědčí. V minulosti jí navíc dával pořádně zabrat i z jiného důvodu. Jak se sám přiznal, vedl poněkud bouřlivější život.

Rád se napil a svou zkušenost má také s užíváním drog. Veřejně promluvil o tom, že dříve bral pervitin, a nejen ten. „Je málo toho, co jsem nevyzkoušel,“ přiznává otevřeně svůj bezstarostný styl života.

Ten byl zkrátka ve stylu sex, drogy a rock‘n‘roll, a to se na jeho zdravotním stavu samozřejmě mohlo hodně podepsat. I když herec dnes tvrdí, že už nežije tak divoce jako kdysi, možná by měl na své zdraví myslet ještě o trochu víc. Určitě by to ocenili nejen jeho kolegové, kterým při svém kolapsu na place přichystal horké chvilky, ale také jeho fanoušci, kteří si „jáčkujícího“ Adolfa oblíbili v seriálu Okresní přebor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden