Můj kousek štěstí

Inna Puhajková: Návrat k Jágrovi?

Něco podezřelého se děje kolem sportovní moderátorky Inny Puhajkové. Sice je už několik let přítelkyní fotbalového obránce Jihlavy Petra Tlustého (33), ale ve společnosti se ti dva ukazují málokdy.

Lépe řečeno, Inna společenská je a před kamerami či objektivy fotoaparátů se objevuje s radostí, její fotbalista před nimi naopak prchá. Inna to vysvětluje tím, že kvůli věčným tréninkům a zápasům na ni nemá sportovec tolik času, kolik by si představovala.

Nedávno měl výron kotníku, tím spíš tedy krásnou přítelkyni nikam nedoprovázel. A tak "sporťačku" na večírcích potkáte tu se stylistou, tu s kamarádem. A kdyby jenom to! Zajímavější je skutečnost, že půvabná tmavovláska s ukrajinskými kořeny nedávno zavítala na hokejový zápas.

Hrálo Kladno a s ním samozřejmě i hokejový bůh Jaromír Jágr (47), Innina bývalá láska. A že stará láska nerezaví, dobře ví každé malé dítě. V době, kdy Inna na stadionu vášnivě povzbuzovala Jardu a Kladno, byla Jardova přítelkyně Veronika Kopřivová (28) zase už na nákupech v Americe.

To ostatně Inna jistě dobře věděla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden