Můj kousek štěstí

Inna Puhajková: Odřela si zadek

Jak se z legrace říká, sportem k trvalé invaliditě. Vlastně se to říká z legrace jenom napůl, zčásti to bohužel skutečně platí.


Ono se nic nemá přehánět. A vše nasvědčuje tomu, že krásná moderátorka Inna Puhajková se o dokonalou figuru snaží až zoufale. Teď v létě jezdí za slunných dnů s kamarádkou na kole, a nemyslete si, že je to jen nějaké „lážo plážo“. Inna bere sportování velice vážně.

Na to, jaký to byl pád, nejsem odřená skoro vůbec. Čtyři roky juda na policejní škole se vyplatily,“ komentuje moderátorka Sportovních novin na Nově dramatický pád z bicyklu, při němž si chuděra odřela zadek a záda.

Půvabná brunetka si může gratulovat, protože noha není zlomená dílem zázrakem, dílem díky její až kočičí obratnosti. A kromě toho, kdyby ji její fotbalista Petr Tlustý (34) nenechával v létě samotnou, třeba by místo zoufalého šlapání do pedálů ležela po jeho boku někde na pláži pod palmou a cítila by se jako princezna.

A svůdná Inna přiznává, že by někam za slanou vodou cestovala ráda. Jenomže charismatický fotbalový obránce hrající za FC Vysočinu Jihlava má evidentně jiné priority.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden