Můj čas na kafíčko

Inspirováno Francií

Módní styl a šarm francouzských žen se staly pověstnými. Co dělají jinak než my, že vypadají tak skvěle? Jednoduše. Nehledají na sobě nedostatky, zato velmi dobře umí prodat své přednosti. Zkuste to taky.

Péče o pleť je základ

Krásná, udržovaná a zdravě vypadající pleť totiž nepotřebuje tunu make-upu. Francouzky péči o sebe vnímají jako investici do budoucnosti. Preferují přírodní ingredience, zároveň sledují nové trendy a rády si dopřávají profesionální kosmetická ošetření.

Profesionální péče o pleť by měla být v dnešní době už samozřejmostí.

Jemnost líčení má prim

Francie je v tomto ohledu úplně někde jinde než zbytek světa. Posedlost konturováním obličeje a následné nanášení nespočtu dekorativní kosmetiky je pro Francouzky tabu. U nás máme tendenci vidět spíše nedokonalosti a snažit se je skrývat.

Zato ve Francii, když žena najde to, co se jí na sobě líbí, snaží se daný rys podtrhnout. Pak je sama se sebou spokojená, a díky tomu získává osobitou jedinečnost. I tamní vizážistky pracují s líčidly velmi střídmě. Obvykle si vystačí s korektorem, tvářenkou, řasenkou a leskem na rty.

Trendy, ale podle sebe

Francouzky mají v krvi cit pro módu, jednotný styl i kontrasty, tak proč se neinspirovat. Pro běžný den se neobejdou bez džínů, dobře padnoucího saka, kvalitní kabelky a červené rtěnky. Prostě nedbalá elegance. Dobré je občas nepodléhat módním trendům, které ne každému padnou, a vytvořit si vlastní styl, v němž se cítite dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden