Moje šťastná hvězda

Inteligentní kráska doplatila na lidskou nenávist

Moje šťastná hvězda

V životě poznala Nataša Gollová nejen slávu a obdiv, ale především velkou bolest a zatracení, které jí zničily nejen velice slibnou a zářnou kariéru, ale i soukromí.

Patřila k našim nejkrásnějším a nejtalentovanějším herečkám. NATAŠA GOLLOVÁ (†76) byla ale také normální žena, která toužila po lásce. Bohužel za tuto touhu zaplatila vysokou daň.

Snad nikdo nepopsal nezapomenutelnou Natašu Gollovou (†76) tak přesně a poeticky jako uznávaný divadelní a literární kritik Sergej Machonin (†76). „Byla útlá, světlé vlasy jí padaly dolů jako drobné andělské vlnění.

Navíc měla něco, co má málo herců: intelektem cizelovanou kultivovanost sycenou rovnou z vlastní krve a duše.“ Přesně takovou si prvorepublikovou hvězdu pamatují nejen její kolegové, ale také diváci.

Pocházela z význačné rodiny

Narodila se v Brně do rodiny význačného politika a národohospodáře Františka Ferdinanda Xavera Hodáče (†59), muže, který

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden