Staré dobré časy

Introvertní posera nahrazoval nedostatek talentu pílí

Staré dobré časy

Jak se český Fred Astaire změnil ve výjimečného herce a neúnavného propagátora kremačního humoru.

Toužil po tom, být jednou geniálním mistrem stepu. Legendou se ale Vlastimil Brodský nakonec stal v jiném oboru. V herectví.

Jeho život byl vlastně jedna velká hádanka. To, že jeho matka pocházela z rodiny bohatého majitele sklárny, se vědělo. Ale kdo byl otec? Nemajetný úředník, nebo snad velmi slušně vydělávající pojišťovací agent?

Stepující hvězdou už ve čtyřech letech

V jedné věci se ale životopisci shodují. Už jako malý kluk propadl taneční disciplíně zvané step. Začalo to tím, že svou matku, vášnivou ochotnici, doprovázel na zkoušky souboru a pokaždé, když režisér vyhlásil přestávku, vyběhl malý klučina na volné pódium. Už ve čtyřech letech piloval donekonečna své kroky. Už tehdy se chtěl stát

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden