Moje sladké tajemství

Investuje ve velkém

Zpěvačka se rozhodně nebojí utrácet.

Zatímco většina umělců se musela v současné době uskromnit, zpěvačka Lucie Bílá (55) se rozhodla investovat ve velkém. A přestože si někteří lidé v jejím okolí ťukají na čelo a považují to za obrovský risk, ona má jasno a svého dalšího plánu se nehodlá vzdát.

Jak už jsou lidé u Bílé zvyklí, rozhodla se opět udělat něco pro svoji rodnou vesničku, středočeské Otvovice.

Bude mít její nové podnikání úspěch?

Má to dobře spočítané

„Budou to tedy opět služby pro lidi u nás v Otvovicích, kde jsem koupila dům. Chtěla bych tam udělat kadeřnictví, malou posilovnu a budou tam tři druhy jacuzzi,“ popisuje nadšeně zpěvačka, do čeho se v poslední době pustila.

Dokonce říká, že ji stavební práce a rekonstrukce, které v minulém roce financovala ve svých budovách, začaly natolik bavit, že na svoji hudební dráhu vlastně ani nemá moc času.

Lucie se tak znovu projevuje jako schopná obchodnice, která dokáže myslet dopředu a má spočítáno, že se jí v budoucnu velké investice jistě mnohonásobně vrátí.

Lidé ji totiž milují a rádi přijdou podpořit všechny její podniky. A toho si je ona sama dobře vědoma. Proto se také nebála vrhnout do věcí, které by si každý jiný v dnešní době nejspíš rozmyslel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden