Můj čas na kafíčko

Italský hřebec Ridi prozradil, jak to má se ženami!

Sympatický kuchař, Emanuele Ridi (42) je v poslední době v obležení žen díky jeho učínkování ve StarDance. Během natáčení si neodpustil narážku na současné poměry mužů a žen, které ho dovádějí k šílenství!

Italský hřebec je totiž zvyklý na zcela jiné chování a to dnešní mu vůbec nejde pod nos! „ Mladé dívky jsou dneska úplně jiné“ přiznává, „dřív jsme je museli složitě dobývat a svádět. Dnešní holka si jen ukáže prstem,“ lituje temperamentní Ital, kterému daleko více vyhovoval konzervativní model, kdy se o něžné pohlaví muselo bojovat a tvrdě makat, aby šla dívka s klukem na rande. V čem se podle něho nejvíce začínají podobat čeští muži těm italským? „Dřív se chlapi stěhovali v sedmnácti pryč.

Dnes se o ně rodiče starají dál jako o malé děti,“ nechápe Ridi, který se z Itálie přestěhoval do Čech už v devadesátých letech. Na druhou stranu tu obdivuje klidnou povahu a tradici venkovských víkendů. Zůstane italský elegán věrný českému prostředí nebo se snad vrátí zpátky domů na rodnou Elbu k maminčině sukni?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden