Můj kousek štěstí

Iva Janžurová: Je rodině na obtíž?

Legendární herečka Iva Janžurová (76) je milující matkou i babičkou. Dostává se však i jí stejného vděku a lásky? To by si Iva Janžurová nezasloužila! V jejím věku už je pro ni obtížnější některé věci si zařídit sama.

Například na internetu se prý vůbec nevyzná, což v dnešním světě plném médií a elektroniky může být velká komplikace. Pomoc potřebuje. Janžurová žije sama, takže její potomci jsou jediná její spása. Její dcery Sabina (45) a Theodora (43) sice cítí povinnost se o svoji mámu postarat.

Není jim však tak trochu na obtíž?  Sabina si údajně měla postěžovat kolegyni z divadla, že jí s maminkou už docházejí síly. Prý působila velmi zničeně a bezradně. Pravdou je, že dcera Sabina (45) pro Janžurovou obětuje hodně.

Před nedávnem ji například vzala na rodinnou dovolenou v Turecku. "Prožila jsem tam krásný čas," nechala se slyšet Janužurová. Co když to ale její příbuzní vnímají jinak?       Je známo, že někdy se starými lidmi často není jednoduché vyjít, stěžují si na zdravotní problémy, jsou nevrlí.

.. Vadí Sabině na mámě snad právě tohle? "To je nesmysl. Sabina by pro mámu udělala první poslední. Je pravda, že jí věnuje hodně času a energie, ale myslím, že to pro ni dělá ráda a neřekla by proti ní křivého slova," říká rodinná známá.

Věříme tomu!   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden