Můj kousek štěstí

Iva Janžurová léčbu odmítá

Herečka Iva Janžurová (76) si hodně zahrává. Ještě před pár měsíci měla vážné zdravotní problémy. Selhalo jí srdce a musela podstoupit náročnou dvouapůlhodinovou operaci. Museli jí impalntovat náhradu aortální chlopně.

Neuvěřitelná zátěž, kterou lidský organismus někdy ani nedokáže zvládnout. Herečka by měla být po zákroku velmi pokorná, aby se jí opět nepřihoršilo. Dbát na pokyny lékařů a dodržovat rekonvalescenci. Jenomže to by nebyla Janžurová, aby všechna nařízení doktorů nehodila za hlavu a hned se nevrhla do pracovního kolotoče.

Z odvážného postoje herečky až mrazí. Přečtěte si, co říká!

Ačkoli měla Iva podle lékařů po operaci nastoupit několikatýdenní lázeňskou péči a soustředěnou rehabilitaci, místo toho si rozplánovala divadlení zkoušky. "Velice jsem zkrátila tu rehabilitační dobu.

Hned jsem se vrátila do divadla. Po večerech hraju, do toho točím nebo zkouším, takže se mi občas nepodaří ani dost vyspat," šokovala přiznáním. Nebojí se snad herečka, že její srdce opět nevydrží? Vždyť už tak její život visel na vlásku a jen velkému štěstí vděčí za to, že se opět zotavuje.

Janžurová se však chová, jakoby prodělala tak možná lehké nachlazení. Její blízcí o ni mají pochopitelně obavy. Dcera Sabina Remundová svou mámu musela přesvědčit, aby se vzdala alespoň nejnáročnějšího natáčení.
Z diáře jí úplně vyškrtla seriál Ohnivé kuře. Měla tam roli cukrářky Slávky. "Sabinka rozhodla, že už nebudu točit Ohnivý kuře, protože se mi strašně nashromáždila práce," nechala se slyšet Remundová.

Alespoň že dá na starostlivou Sabinu. Nebýt jí, nejspíš by se herečka upracovala k smrti. Její profese ji totiž tolik naplňuje! "Po každém předsatvení se cítím jako znovuzrozená," říká. Alespoň si prý Iva pravidelně měří tep, aby se jí nekontrolovatelně nezrychlil.

Herečce velmi držíme palce, aby pracovní zápřah zvládla ve zdraví..
.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden