Moje šťastná hvězda

Iva Janžurová: Našla si nového chlapa?

Herečka Iva Janžurová (76) strávila se svým partnerem Stanislavem Remundou (†84) téměř pětačtyřicet let života. Má s ním také dvě dcery, Sabinu (46) a Theodoru (45), díky kterým je už dokonce čtyřnásobnou babičkou.

Po jeho smrti se herečce zhroutil svět a prý netušila, co bude s jejím životem dál. Podle jejích známých nechtěla chodit mezi lidi a všem se snažila stranit.

Lásky se nebojí

Na herečce je znát, že po šesti letech od odchodu svého partnera je na tom o poznání lépe.Ona sama přiznala, že až teprve teď začala poznávat lidi kolem sebe, a prý je za to vděčná. Co se týče lásky, herečka se jí nebrání, ba naopak. Dokonce sama přiznala, že je zamilovaná. „Ano, v mém životě je naprosto reálná láska.

Jsem zamilovaná,“ pronesla otevřeně Janžurová. Přítomní si mysleli, že herečka mluví o lásce k práci, ale to Iva popřela. Samozřejmě že svou práci má ráda, ale mluvila konkrétně o lásce k muži. Když ale byla tázána na to, o koho jde, začala být zničehonic tajemná. Svého pana Neznámého chce zřejmě ponechat v utajení.

Má zálusk na kolegu?

Janžurová také otevřeně přiznala, že si čas od času zajde na rande. „Jasně, občas mě po představení někdo pozve na skleničku. Anebo někoho pozvu já,“ přiznala se se smíchem Janžurová.Svou novou lásku se snaží tajit, ale podle našich tajných zdrojů je jejím ctitelem jeden z jejích divadelních kolegů. Údajně se kolem Ivy má točit o mnoho let mladší Igor Orozovič (34). Prý se k herečce chová jako hotový gentleman, nosí jí tašky, a dokonce Ivu jejím autem vozí, kam jen se jí zachce.Panuje mezi nimi ale velký věkový rozdíl a otázkou zůstává, zda má takový Stanislav vztah vůbec budoucnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden