Můj kousek štěstí

Iva Janžurová: Proč tolik riskuje? Obrovský hazard se zdravím!

Obrovský hazard se zdravím! Jen tak lze vysvětlit chování herečky Ivy Janžurové (75). Nejenže se jedná o starší dámu v letech, která by už potřebovala svůj klid.

Rovněž její zdravotní stav není uspokojivý. V živé paměti máme chvíle, kdy se v pražské Nemocnici Na Homolce podrobila složitému kardiochirurgickému zákroku v podobě výměny srdeční chlopně. Na zmíněnou vadu se přišlo při běžné preventivní prohlídce.

Herečka po závažném chirurgickém zákroku odjela do lázní, když předtím slíbila vystrašeným fanouškům, že všechno dožene a na divadelních prknech se objeví co nejdříve. Slovo také splnila, což je ale s podivem.

Většina starších dam by v podobné situaci přemýšlela spíš o poklidném důchodu ve společnosti vnoučat. Hvězda typu Ivy Janžurové se však rozhodla jinak. Pracuje jako o život a velmi brzy po operaci opět zazářila v divadle, ale to není vše.

Dokonce plánuje i televizní práci. Nechala se kolegou Miroslavem Donutilem (65) uprosit k tomu, aby přijala roli v právě natáčené druhé řadě seriálu Doktor Martin. Neuměla si to totiž představit. Pětihodinové cesty do Beskyd v jejím věku hraničí s hazardem a budíček o půl páté ráno není výjimkou.

Takhle si zahrávat se zdravím je nerozumné. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden