Moje sladké tajemství

Iva Kubelková: Prahne po mladším?

Už ji snad její starší přítel přestal bavit?

Stále si ještě neřekli své „Ano”, přitom už společně žijí mnoho let. Modelka a moderátorka Iva Kubelková (40) a Georg Jirasek (60) stále žijí takzvaně na hromádce a nepodařilo se jim vztah posunout na další úroveň.

V čem je zakopaný pes?

Na mrtvém bodě

Každý vztah by měl někam směřovat. Ovšem ten mezi Ivou a Georgem tak trochu uvízl na mrtvém bodě. Kubelková si navíc ani není jistá, zda se svým současným partnerem chce zůstat až do konce života.

„My se vlastně stále poznáváme. Vůbec nevíme, jestli spolu chceme být,“ vyjádřila se k jejich dlouholetému vztahu. Kde jsou tak časy, kdy Iva společné živobytí líčila jako procházku růžovým sadem? Co se vlastně stalo? Takovýmhle způsobem se krásná brunetka o svém vztahu nikdy v minulosti nevyjadřovala.

Chce snad změnu?

Žijí spolu už patnáct let. Je možné, že to mezi nimi začalo trochu skřípat? Třeba Ivě hlavou začaly vířit myšlenky na svatbu. Nikdo by se tomu nemohl divit. Nikdy veselku nezažila a je klidně možné, že právě to ji vnitřně ubijí. Možná jí současná situace dokonce přestala vyhovovat, cítí se uražená a už jí nebaví čekat, kdy se jí na prstu objeví vysněný snubní prsten. A nebo je to celé jinak a Ivu postihla touha po mladším partnerovi.

Stále je velmi krásná a plná elánu, který vedle staršího muže může brzy ztratit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden