Moje sladké tajemství

Iva Kubelková: Schází náročné krásce finance?

Kráska Iva Kubelková (40) se snaží seberealizovat v mnoha oborech. Občas opráší kariéru modelky, také moderuje pořad Jak se staví sen a koketovala se zpěvem. Jejím snem je ale být herečkou. Vzhledem k tomu, že jí k roli v Národním divadle trošku talentu ještě chybí, zahrála si pouze v seriálech, kde se na herecké kvality tolik nehledí.

Hlavně, že člověk dobře vypadá a má známý obličej.

Herečka za každou cenu

Práci, kde od režie uslyší samou chválu, si ale přece jen našla. Účinkovala totiž v několika reklamách. Propagovala škálu produktů od vysavačů, kuchyňských spotřebičů až po internetový obchod se spodním prádlem.

Za tuto propagační fotku sklidila kritiku.

V čem tkví prodejní potenciál této téměř nestárnoucí čtyřicítky? Umí snad vzbudit dojem ženy, co do domu paní na úklid nepustí či matky, která nemá čas koupit si ani podprsenku? Podle obchodníků zřejmě ano. Kritiku od fanoušků už ale Kubelková sklidila.

Luxuje v lodičkách

Když na sociální síti předstírala, že doma luxuje ve sladěném béžovém oblečení v lodičkách a ještě k tomu pomocí drahého vysavače, málokdo jí tuto roli uvěřil.

„Evidentně máte nasmlouvané podmínky, ale kdo luxuje v lodičkách?“ diví se komentující. Má modelka zapotřebí takhle šaškovat v reklamách, když se může věnovat smysluplnějším věcem?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden