Můj kousek štěstí

Iva Pazderková: Letos otěhotní

Tyhle věci se těžko plánují, ale Iva Pazderková má jasno: v roce 2019 přijde do jiného stavu. Našla totiž vysněného prince na bílém koni. Jmenuje se Hynek a šťastná herečka jej považuje toho pravého.

A Iva už má srovnání, neboť je dvakrát rozvedená. Rozhodla se, že právě s tímhle bude čekat miminko. Málokdo si dává novoroční předsevzetí tohoto typu, ale rusovlasá Iva je zkrátka originál. Nicméně je to správné rozhodnutí.

Herečka v březnu oslaví devětatřicáté narozeniny, už skutečně není nač čekat. Jenomže, jak už to tak bývá, věc má háček. Iva se ráda nechává zcela pohltit prací. Kromě herectví se zabývá i zpěvem. Teď zrovna pracuje na v pořadí již třetí desce, v této souvislosti chce vyrazit na turné.

Kromě toho chystá další scénky, v nichž vystupuje coby nezapomenutelná "blbá blondýna". To je ovšem neustálý kolotoč vyčerpávajících povinností, a Iva by přitom nutně potřebovala zvolnit, zklidnit se, odpočívat.

Je to smutné, ale tohle herečka neumí. Lítá, jak se říká, od čerta k ďáblu, a cítí se čím dál vyčerpaněji. Měla by si srovnat priority. Miminko je v jejím případě na prvním místě. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden