Můj kousek štěstí

Iva Pazderková: Nejčernější myšlenky

Extrémní kritika ji semlela. A psychické problémy, které nikdy netajila, se znovu probouzejí. Život s diagnózou zvanou panická porucha, kterou Iva Pazderková (37) veřejně přiznala už před lety, není žádná legrace.

Když musela bývalá "blbá blondýna" nedávno čelit veřejným útokům mířeným proti jejímu talentu i vzhledu, nával negativních emocí nevydržela. Na internetu se totiž vůči ní strhla vlna nenávisti.

Na svém profilu na sociální síti dostala po vystoupení v pořádu Tvoje tvář má známý hlas pořádnou "sodu". A nebohá Pazderková se, jak se říká, psychicky složila. Její panická porucha navozuje pocit bezmoci, kdy se zničehonic rozbuší srdce, nemůžete popadnout dech, začnete se nekontrolovatelně třást.

Pociťujete tlak za očima a máte pocit, že je s vámi konec. Kromě této poruchy trápí Pazderkovou i deprese, a to je tedy opravdu nebezpečná kombinace. Naštěstí mají odborníci aktuální Ivin stav pod kontrolou.

Jenže každá psychická nepohoda může u takto nemocných rozjet bolestný kolotoč vnitřní bolesti a trápení. Snad by teď Ivě pomohla dlouhá luxusní dovolená u moře, kde by znovu nabrala síly. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden