Můj kousek štěstí

Iva Pazderková: Nosánek nahoru

Světská sláva, polní tráva. Kéž by to už konečně pochopila Iva Pazderková (36), které účast a úspěch v zábavném televizním pořadu Tvoje tvář má známý hlas údajně tak trochu popletly hlavu.

Šeptá se o tom, že její hvězdné manýry neustupují, ba naopak. Údajně ještě zesílily. Iva se díky tomu, že ji národ sledoval coby soutěžící a poté i porotkyni v úspěšném pořadu, cítí být slavnou. Jeden z účinkujících v komediálních vystoupeních Na stojáka, kde Pazderková donedávna rovněž vystupovala, prozradil, že Iva, kterou pořad Na stojáka proslavil, už s nimi po republice nejezdí.

Proslýchá se, že s bývalými kolegy odmítá cestovat dál než kousíček za Prahu. Všechna ostatní vystoupení za ni musela převzít jiná herečka, nyní jediná žena v týmu. Přezíravý postoj Ivy Pazderkové dříve oblíbené show Na stojáka skutečně neprospívá.

Mimopražští si kupovali vstupenky často především kvůli ní, aby ji viděli na vlastní oči. Bez ní už není o pořad takový zájem a někdy se i stane, že vzhledem k nízkému počtu prodaných vstupenek musí být akce nemilosrdně zrušena.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden