Můj kousek štěstí

Ivan Trojan: Bolestí nemůže spát

A prý že je padesátka pro chlapa ten nejlepší věk! Herec Ivan Trojan (52) je přesvědčen o opaku. Špatně se mu usíná, trápí ho kruté bolesti, které se ale ozývají i kdykoli během dne.

Však se také říká: Sportem k úplné invaliditě. A v Trojanově případě se to plně potvrdilo. Byl to absolutní sportovní fanatik. Studoval sportovní gymnázium, k smrti si zamiloval basketbal. K tomu, aby se stal profesionálním basketbalistou, chybělo tak málo: pouhých deset centimetrů.

Sám sebe charakterizuje jako srdcaře, rozehrávače, mozek týmu. Kdyby byl Trojan vyšší, přišli bychom tudíž o skvělého herce. Jenže tento ambiciózní sen se Trojanovi nikdy nesplnil. Místo toho platí krutou daň, obvyklou pro vrcholový sport.

Cítí spoustu bolesti. Tělo má celé pochroumané. Ze všeho nejvíce jej trápí bolesti zad. Před časem měl i vyhřezlý obratel a jezdil do lázní. Přesto by prý kapitolu svého života spojenou s basketbalem nikdy nechtěl vymazat.

Ale rozhodně ho silně poškodila. Jako nadprůměrně vytížený herec a otec čtyř dětí by potřeboval být ve skvělé kondici. A to v žádném případě není, což mu komplikuje život..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden