Moje šťastná hvězda

Ivan Vyskočil: Stýská se mu po ní

Známý herec, který se pravidelně objevuje například v seriálu Ulice, Ivan Vyskočil (72), šel s pravdou ven. Svou exmanželku Anife Vyskočilovou (44) stále miluje. I když to při rozvodovém řízení tak nevypadalo, nedávno přiznal, že s ní prožil krásných deset let života, za které je vděčný.

Že na svou exmanželku stále myslí, značí i to, že na ni při každé příležitosti vzpomíná. Výrazně mladší exotická kráska mu tehdy dodávala životní energii, kterou delší dobu postrádal. Byla velmi temperamentní, což ho také drželo neustále ve střehu, nikdy nevěděl, s čím Anife zase přijde. Nejspíš to ho na Anife bavilo nejvíc, její bezprostřednost a upřímnost. Na jejich manželství prý vzpomíná v dobrém a možná i uvažuje o tom, že by se k ní chtěl vrátit.

Obvinil ji z nevěry

Ještě před rozvodem se dlouho spekulovalo o manželské krizi a o jejich problémech, ale oba to vždy popřeli. Spoustu lidí šokoval jejich věkový rozdíl, jim to ale problém nedělalo, tím pádem si z okolních řečí nic nedělali. Ale na druhou stranu nějaké problémy mít museli, jinak by se z tak idylického manželství nevyklubal rozvod.

Vyskočil údajně obvinil Anife z nevěry, kterou ale popřela. Zda mu byla, nebo nebyla nevěrná, dodnes není jisté. Jisté ale je, že Anife zanechala Vyskočilovi pořádnou jizvu na srdci a nepomohla mu ani nová láska.

S exotickou kráskou si prý užil své.

Dávno má jinou

Lovec dívčích srdcí přece nemůže zůstat sám a smutnit za bývalou láskou. Nyní tráví čas s ještě mladší ženou, než byla Anife. Jeho přítelkyní je mladá Romana Fenclová (30) a dělí je od sebe věkový rozdíl 42 let, což je pro většinu lidí naprosto šokující.

Na jednu stranu to vypadá, že si pár rozumí a jsou spokojení, ale na druhou stranu, Vyskočil má stále v hlavě Anife. Kdyby se už přes rozvod přenesl, neměl by potřebu svou exmanželku řešit. Jeho současná přítelkyně Romana není ani z poloviny tak temperamentní jako exotická kráska Anife, a zdá se, že herci začíná jeho svérázná a energická exmanželka trochu chybět. Otázka je, jestli by chtěla zpátky i ona jeho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden