Moje šťastná hvězda

Ivan Vyskočil: Žárlí na jeho exmanželku

Od jeho rozvodu už uběhlo pár let, ale zdá se, že se svou exmanželkou bude herec spojován ještě pěkně dlouho. Ivan Vyskočil (72), kterého můžeme vídat v seriálu Ulice, se svou mladší partnerkou Romanou (30) prý řeší partnerské problémy.Nicméně je do jejich partnerských trablů zapletená i jeho exmanželka, exotická Anife (45). Romana na ni totiž údajně žárlí a nelíbí se jí, že Ivan o své bývalé ženě mluví v dobrém.

Prý ji pořád miluje

Na druhou stranu Romaniny obavy jsou tak trochu oprávněné.Vyskočil totiž před časem pronesl, že k Anife stále něco cítí a že mu její exotický temperament chybí. Nelituje prý ani jediného dne, který po jejím boku strávil, a to jsou na exmanžela celkem dost silná slova.

Není divu, že má Romana obavy z toho, že by jí Ivan mohl být s Anife nevěrný. Je si prý vědoma toho, že má proti sobě silnou soupeřku, Anife přece jen strávila po boku Ivana několik let. Proto si prý teď svého přítele hlídá a samotného ho jen tak někam nepustí.Na to Vyskočil není zvyklý. Zatím přání své partnerky akceptuje, ale jak dlouho to vydrží? Přece jen je to živel a málokdy chyběl na nějaké společenské akci.

Vysmívá se jí?

A jak na celou situaci reaguje sama Anife? Přijde jí to směšné.Ivanova partnerka podle ní nemá asi příliš věcí na práci, když řeší takové hlouposti. Pro Anife prý vztah s Ivanem skončil a do starých vod by se nevrátila. Tak trochu se mladé Romaně vysmála kvůli tomu, že se snaží Ivana držet pod zámkem.Podle ní si tím totiž situaci udělá ještě horší, není s Vyskočilem tak dlouho, aby si mohla dovolovat takové věci. Anife nejspíš ví, o čem mluví, Vyskočila prý zná a tuší, že tenhle vztah budoucnost nemá.

Tato slova se Romaně zřejmě líbit nebudou a u nich doma tak bude následovat další hádka. Anife bude vždy Ivanovou exmanželkou, s tím už Romana bohužel nic nenadělá a nezbývá jí tedy nic jiného, než se s tím smířit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden