Můj kousek štěstí

Korunka jí slušela, roky ale přibývají i princeznám

Můj kousek štěstí

Princ a Večernice, Princové jsou na draka, Ať přiletí čáp, královno! Na Vánoce ji pravidelně vídáme v bezpočtu krásných pohádek.

Nebyla to kupodivu holčička s červenou mašlí ve vláscích, která si potají zkouší máminy šaty a střevíčky na podpatcích. „Já se nikdy jako princezna necítila, ani jsem si na ně nikdy nehrála. Celé dětství jsem byla spíš kluk. Princeznovské role nebyly mou životní volbou,“ říká rodačka z Vysokého Mýta.

Když jim odrostla, vůbec toho nelitovala – na rozdíl od televizních diváků, kteří v ní vidí královskou dcerku dodnes, což Ivaně Andrlové (61) připadá maličko směšné, neboť má na krku už šest křížků. Vybavuje si svou první i poslední princeznu.

Tou první byla Lenka z pohádky Princ a Večernice, na poslední si vzpomíná jen matně. Byla postarší a nedařilo se jí

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden