Můj kousek štěstí

Ivana Andrlová: Vyčerpaná a bez sebevědomí

Celé roky sedávala v koutě. Řeč je o kdysi oblíbené představitelce princezen. Herečka Ivana Andrlová (55) nadlouho zmizela z televizních obrazovek. Přitom dříve se bez ní neobešla jediná pohádka, svou přítomností vyznamenávala seriály i televizní inscenace.

Po sametové revoluci udělala křehká brunetka osudovou chybu. Herectví, v němž vynikala, pověsila na hřebík, a začala koketovat s podnikáním. Co si tím chtěla dokázat? Anebo měla pocit, že se ve svém věku herectvím již neuživí? Přidaly se osobní problémy v podobě komplikovaného rozvodu s hercem Ivanem Vyskočilem (70) - a najednou už se nebylo kam vracet.

O bývalou princeznu, i když stále půvabnou a plnou energie, nikdo nestál. Po čtvrtstoletí se konečně opět objevila na televizních obrazovkách. Vídáme ji v seriálu Přístav. Návrat nebyl jednoduchý. Během neobvykle dlouhé pracovní přestávky Andrlová hrála divadlo, ale to bylo vše.

Musela na sobě tvrdě zapracovat, protože na světla kamer už nebyla zvyklá. Po tak dlouhé době se samozřejmě necítila příliš silná v kramflecích. Mezitím se zcela změnil systém a rychlost natáčení, všechno se učila od začátku.

Přiznala se k nejistotě a obavám, zda vůbec dokážet držet krok s ostatními kolegy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden