Můj kousek štěstí

Ivana Christová: Drastické diety ji zničily

Byla tak krásná, že se v roce 1989 stala Miss Československa. Bývala i hvězdou přehlídkových mol, ale pak se něco pokazilo. Mnohé Ivaniny kolegyně vypadají stále výborně, i když také už nejsou nejmladší.

Jenže Ivana Christová (46) zřejmě udělala nějakou hrubou chybu. Ačkoli vždycky toužila být štíhlá jako proutek, její snaha zbubnout byla tak zoufalá, až se jí podařilo dopracovat se k nefalšované tloušťce.

Takzvaného jo-jo efektu se bojí každá žena, s postavou Ivany Christové si pohrál opravdu záludně. Modelka je varovnáním pro všechny, kdo propadnou drastickým dietám. Když se před Vánoci objevila na charitativní akci v modrých širokých šatech, jejichž volným střihem chtěla své křivky skrýt, bohužel dosáhla opaku.

Nyní je nejkrásnější žena roku 1989 naštěstí o něco štíhlejší. Ńejspíš opět usilovně hubne. Otázkou ovšem je, co bude dál. Doposud se kilogramy vždy tvrdošíjně vrátily zpět. Jo-jo efekt, to je něco jako bumerang.

Kráska bujných tvarů by se měla o dalším postupu urychleně poradit s odborníky, a to nejen s výživovými poradci. Její situaci by nejvíce prospěl zkušený psycholog..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden