Můj kousek štěstí

Ivana Christová: Zakázala dceři modeling

Třicet let uplynulo od okamžiku, kdy Ivana Christová zvítězila v soutěži krásy a Miloš Zapletal (76), prezident Miss Československo, jí ozdobil hlavu korunkou.

První vítězka naší novodobé soutěže krásek to neměla jednoduché, zjara roku 1989 panoval ve zdejších zeměpisných šířkách stále ještě socialismus. I tak se Christová zhostila své úlohy se ctí, stala se modelkou, procestovala svět.

Téměř po celou dobu své kariéry bojuje nejen s výkyvy váhy, která se kýženým mírám víc než vymyká, příliš radosti si neužila ani v manželství. Francouzskému podnikateli vietnamského původu porodila dceru Danielu (25).

Vztah zkrachoval. "Danielka otce neviděla od svých devíti měsíců. Je to uzavřený příběh. Nikdy nás finančně nepodporoval," uvedla Christová. Neustálé vzlety a pády ji poznamenaly natolik, že by dceru ráda podobných stresů ušetřila.

Ta podle ní naštěstí negativní stránky showbyznysu vnímá. "Zažila se mnou věci, které nejsou příjemné. Ví, co dokáže bulvár, a viděla, že jsem někdy smutná, tak neměla potřebu opakovat mé chyby," pochvaluje si kráska.

S dcerou se věnují charitě a podnikají v kosmetice. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden