Můj kousek štěstí

Ivana Christová - Ze smutné královny krásy šťastná babička

Můj kousek štěstí

Sedla na lep podvodníkovi a přišla o ideály...

První novodobá miss Československé socialistické republiky vyhrála šicí stroj. A hořce plakala, neboť publikum pískalo.

Má krásnou maminku, velkým fešákem byl i tatínek, který měl bulharské předky, jenže rodiče se rozvedli, když byly Ivaně čtyři. Zůstaly s maminkou, povoláním učitelkou, samy a učily se radovat z maličkostí:

„Taky jsem musela umět štrikovat, vyšívat, pracovaly jsme spolu na zahrádce, zavařovaly, uklízely, vařily. Máma to dělala s radostí a nikdy bezdůvodně nekřičela.“ Holčička odmala ráda tančila a zpívala, třeba v rockovém souboru Prešovčata nebo ve folklorním Šarišanu.

Příliš sexy

O střední stavební školu neprojevovala velký zájem, ale prostě se tam ocitla. „Bylo mi osmnáct a měla jsem za sebou studium na stavební průmyslovce v Prešově, protože mě jinde nechtěli,“ zavzpomínala.

Po maturitě zamířila do Stavoprojektu, kde kolegy zaujala výraznou krásou, a tak ji přihlásili do celostátní soutěže, která jí změnila život. Ivana netušila, co ji čeká, dokonce se domnívala, že pozvánky dostávají všechny hezké dívky z

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden