Moje šťastná hvězda

Ivana Chýlková a Jan Kraus: Proč si jdou manželé neustále po krku?

Už pár let se všichni jejich přátelé i blízcí podivují nad tím, jak ti dva spolu vůbec mohou žít. O Janu Krausovi (65) se říká, že je pořádný proutník, a i když to o něm Ivana Chýlková (55) ví, pořád mu to toleruje.

Jak je to možné, nikdo neví. Skutečně ho tolik miluje, nebo za tím vězí úplně něco jiného? Jeden z jejich společných známých nedávno odtajnil, že tento slavný pár, a donedávna i stabilní dvojice, už spolu několik měsíců nežije.Zuří prý mezi nimi dokonce drsná válka!

Odpustila mu

Už před lety se mluvilo o tom, že Jan Kraus nikdy nechybí na žádném večírku, a jakmile spatří sličnou dámu, ihned musí navázat kontakt. To samozřejmě nemohli nechat přihlížející bez povšimnutí a vždy rychle jeho manželku Ivanu o všech událostech zpravili.

Ta však za všech okolností zůstává rozvážná a nedává na sobě vůbec nic znát. Krausovi je schopná odpustit hodně. Dlouhá léta mu prý nevyčetla vůbec nic ani jediným slovem. Dokonce s ní nehnulo ani to, když se dozvěděla, že ji Kraus za jejími zády pomlouvá.

Údajně měl totiž kdysi tvrdit, že Ivanka sice není žádná krasavice, ale má jiné přednosti. Kterou ženu by však toto tvrzení neurazilo?

Objevil se někdo třetí?

Všechny kamarádky ji údajně nabádali k tomu, aby Krausovi dala ultimátum.Buď se k ní bude chovat s úctou a respektem, nebo se s ním rozejde. K ničemu takovému prý ale nedošlo. Herečka opět dělala jakoby nic. Leč v posledních měsících se toho prý hodně změnilo. Čeho je moc, toho je příliš a herečka si je vědoma toho, že je považována za chudinku, které se její partner za zády vysmívá. Před pár týdny měl být totiž Kraus údajně ve večerních hodinách spatřen s o spoustu let mladší tmavovláskou. Podle očitých svědků spolu seděli v jedné z luxusních pražských restaurací, popíjeli víno a o něčem živě diskutovali.

Bylo to jen přátelské posezení, nebo se Chýlková dozvěděla něco, co už ji klidnou rozhodně nenechalo? Nechá si líbit hodně, ale když se prý cítí v ohrožení, umí být pořádně vzteklá. Také spolu pár údajně několik dlouhých dní vůbec nemluvil, a když se společně ukázali na veřejnosti, každý si hleděl svého.Zatímco dříve dokázali bavit celou společnost a všichni si pochvalovali, jaká je s nimi legrace, nyní kamkoli přijdou, mají div ne pohřební náladu.

Oba jsou velmi pracovně vytížení

Jeden z jejich dlouholetých známých se údajně před pár dny nechal slyšet, že Kraus nyní bydlí v provizorním bytě, který si pronajal do doby, než se zase usmíří.

Ani jeden se k tomu ale příliš nemá. Kraus dál chodí do společnosti obletovat své mladé obdivovatelky a Chýlková rovněž dělá, jako by se vůbec nic nestalo. Ke všemu je tu ještě další problém. Oba jsou velmi pracovně vytížení a prý nemají čas řešit rodinné vztahy.

Navíc nejen Kraus, ale i Chýlková je u opačného pohlaví velmi žádaná. Díky její pověsti ženy na úrovni, inteligentní a se smyslem pro humor o ni údajně stojí zástupy mužů, kteří by se rádi viděli na Krausově místě. Že by si toho moderátor nevšiml, je s podivem.

Touží po její pozornosti

Je známo, že její velkou kamarádkou je Jana Krausová (65), exmanželka Jana Krause. Ženy by se jako nepřímé sokyně mohly nenávidět na život a na smrt. Vždyť by mohla mít Jana pocit, že jí tehdy rodinná kamarádka manžela ukradla. Ale opak je pravda. Přátelí se spolu dodnes. Je proto pochopitelné, že se Chýlková Krausové svěřuje.

Může jí v lecčems poradit, protože zná moderátora stejně dobře. A také to prý často dělá. Krausová si údajně myslí, že nezájem o svou partnerku moderátor jen předstírá, aby v ní vyvolal žárlivost. Stejně tak jako rád provokuje flirtováním s jinými ženami.Zkrátka chce, aby si ho jeho partnerka vážila. Podle všeho to ale vypadá, že se mu to příliš nedaří.

Proč odložili dovolenou?

Ba naopak. Přátelé mají za to, že pokud v tomto stylu poutání Ivaniny pozornosti bude pokračovat dál, brzy žádnou manželku mít nebude.A nejnovější informace o jejich vztahu údajně naznačují, že Chýlková s Krausem plánovali na začátek roku větší dovolenou, jenom ve dvou. Leč údajně na poslední chvíli dovolenou zrušili, a to i přesto, že už měli zaplacené letenky! Ani přátelé však netuší, zdali je to kvůli neodkladným pracovním závazkům nebo ze soukromých důvodů.

Bude ho muset živit?

Nad jejich manželstvím se stahují černočerná mračna. A na pohodě jim nepřidává ani Krausův syn David (38), s nímž se před pár měsíci rozešla po obrovském skandálu tenistka Barbora Strýcová (32).Ta ho údajně měla veřejně podvádět. Nasadila mu tak velké parohy, až byl Kraus všem na sociálních sítích pro smích. A to se samozřejmě Krausovi ani Chýlkové nelíbilo. Přátelé tvrdí, že veřejné ponížení, kterého se Kraus mladší dočkal, schytali i oni dva.

Tvoří přece rodinu, a tak nebyl sportovkyní zesměšněn jen David Kraus, ale celý klan Krausových. Není divu, že Strýcové nikdo z nich nemůže přijít na jméno. Zdali bude pro slavný pár nadcházející rok veselejší než ten minulý, ukáže až čas.

Ovšem kromě soukromých záležitostí bude muset Jan Kraus řešit i pracovní. Jeho pořadu Show Jana Krause údajně pomalu, ale jistě klesá sledovanost, a tak ho prý tvůrci chtějí přesunout pouze na internetovou televizi.

To by však byl jeho konec. Ve filmech a seriálech už nějaký ten pátek nehraje a letos tomu podle všeho nemá být jinak. Chýlková by ho tak zřejmě musela živit, což by moderátorovo ego neuneslo. A to by byla pro jejich vztah ta poslední rána.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden