Moje šťastná hvězda

Ivana Chýlková a Jan Kraus: Rozejdou se kvůli milenci?

Začátek lásky moderátora Jana Krause (65) a herečky Ivany Chýlková (55) je známé jak oni dva sami. Jenže dnes jsou jejich zamilované začátky jen vzpomínkou. Mezi partnery to prý pořádně skřípe. Kdysi měl Jan Kraus za manželku jinou herečku a to Janu Krausovou (64).Herec Karel Roden (56) zase Ivanu Chýlkovou. Pak se oba vztahy otřásly a partneři si prohodili partnerky.

Výměna manželek

A přestože takhle výměna zamávala showbyznysem a hlavně rodinami všech zúčastněných, nakonec nešlo jen o krátké románky. Sice Roden nakonec od Krausové odešel, partnerství Krause a Chýlkové vydrželo dodnes.

Tedy zatím. Ivana Chýlková už totiž možná není tak nadšená poslouchat naparování svého muže, který se ve své show o jejich soužití často zmiňuje...

Byla sama, tak si našla zábavu

Po nedávné premiéře filmu, kde hraje Chýlková hlavní roli, byla totiž spatřena, jak opouští bar ve dvě hodiny ráno v doprovodu zcela neznámého muže.

Že by skleničky vína, kterých měla ten večer podle svědků nespočet, uvolnily její zábrany, nebo si jen chtěla dopřát pozornosti někoho jiného než oficálního partnera? Či šlo o kamaráda, náhodný doprovod, anebo milence? To se nám vypátrat nepodařilo.

Každopádně jedno je jasné, mezi moderátorem a dlouhonohou herečkou, která ve svém věku pořád vypadá skvěle, není všechno růžové, tak jak jak se snaží moderátor prezentovat.

Opuštěná matka?

Na zmíněné představení filmi totiž Ivana dorazila bez doprovodu někoho z rodiny.Oba její muži Jan i syn Jáchym (20) se věnovali svým povinnnostem, jeden natáčení, druhý studiu na londýnské univerzitě. A přestože si za večer popovídala s kdekým, včetně bývalky Davida Krause, modelkou Anetou Vignerovou (31), uvítala později i jinou společnost.

.. Jasná je jedna věc, a to že herečka se zřejmě cítí hodně osaměle. Prestože široká Krausovo rodina čítá čtyři syny: dva má z manželství s Janou Krausovou - Davida (38) a Adama (35), potom nemanželského Marka (42). Syna, kterou má právě s Chýlkovou Jáchyma už doma tolik nevídá. Odešel studovat do Velké Británie, a podle známých a kolegů obou prý Ivanu asi dostihl syndrom opuštěného hnízda.

Zatímco někteří rodiče si odchod svých potomků užívají, v jejím případě jediný syn, ji chybí. Snad si ale tímto způsobem nehledá náhradu. Nebo, že by to mezi partnery najednou zelo celkově prázdno? I to se může stát, jak už jsme zažili u mnoha jiných párů. Většinou to dobře nedopadá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden