Moje šťastná hvězda

Ivana Chýlková terčem drsných výhrůžek

Koho urazila?

Jako aktérka zábavního pořadu Tvoje tvář má známý hlas si IVANA CHÝLKOVÁ (52) vylosovala, že bude napodobovat romskou zpěvačku VĚRU BÍLOU (62). Kdyby ale tušila, jaký lynč ji bude čekat, možná by raději toto kolo zcela vynechala.

Prvotřídní herečka a miláček publika se během populární show Tvoje tvář má známý hlas stačila převtělit hned do devíti jiných známých českých i zahraničních osobností. A zatímco za skvělou imitaci MADONNY (57), CHER (70) či rapera PSY (38) sklízela jednu pochvalu za druhou, poslední vystoupení v podobě Věry Bílé skončilo fiaskem.

Všechno špatně

Nepohořela však ani tak u přítomné poroty, která herečku za její výkon velmi chválila, ani u diváků, ale přímo u samotné interpretky. Ta po zhlédnutí vystoupení Chýlkové prohlásila, že za to vše televizi Nova bude žalovat o milion korun. Bílé se nelíbilo, jak maskéři Ivanu nastylizovali do její podoby. „Takhle tlustá nejsem,“ ohradila se zpěvačka, která by ale tohle ještě přešla s humorem. Víc jí vadilo samotné podání písně od Ivany.

„Paní Chýlková asi vůbec nevěděla, o čem to je. To by do toho, když je herečka, a ona je dobrá, fakt, dala trochu citu,“ posteskla si zpěvačka s tím, že píseň kdysi psala jako vzpomínku na svou milovanou maminku, a proto se jí vůbec nelíbí, že nebyla od Chýlkové zazpívaná s dostatečnou dávkou emocí. „Oni z toho udělají takovou hloupou estrádu. Že se nestydí!“

Ivana Chýlková byla prý objemnější než Věra Bílá. Těžko soudit...

Je v tom nevinně

Herečka, která jen plnila úkol, si tak nechtěně znepřátelila romskou zpěvačku. Nějaké msty ze strany Bílé se ale obávat nemusí. Věra se rozhodla si účty vyřídit přímo s televizí. „Chci milion! Ukradli mi písničku a ještě mě zostudili,“ má jasno Bílá, která se ale nějakého odškodnění jen tak nedočká. Nova si trvá na tom, že veškerá autorská práva k použitým písním měla vyřešená, a co se týče kostýmu Chýlkové, že nejspíš působila silněji, než měla, kvůli použité konstrukci, která byla nezbytná, aby si mohla během vystoupení sednout a působit tak menším dojmem. Tedy aby se co nejvíce přiblížila podobě skutečné Věry Bílé.

Bude ještě dohra?

Nejen za Ivanu se musela televize omlouvat. Jeden z porotců soutěže, svérázný herec a režisér JAKUB KOHÁK (41), si po vystoupení Chýlkové zavtipkoval, že mu zmizel mobilní telefon.

Pak ještě v legráckách přitvrdil, že těch ukradených věcí bude víc. Těmito výroky rovněž Bílou rozčílil. Zajímavé ale je, že romské zpěvačce vadilo snad úplně všechno, co šlo. Tedy kromě vtipně pojatého překladu její písně v podání moderátora pořadu ONDŘEJE SOKOLA (44).

Buď v samotném rozčílení tuto pasáž Věra přehlédla, nebo si teprve brousí zuby na to, jak zúčtuje i se Sokolem.

Milion odškodného by to prý spravil. To se ale Věře Bílé asi nepoštěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden