Můj kousek štěstí

Ivana Chýlková: Tvrdili jí, že nemůže mít děti

Peklo na zemi pravděpodobně prožila před lety Ivana Chýlková. Jak se ukázalo, lékaři jí sdělili skutečnost, která je pro ženu vysloveně zničující. Že totiž nebude mít děti.

Než se atraktivní herečka, která si do té doby myslela, že jí svět leží u nohou, stačila zhroutit, zasáhli její dobří andělé – a Ivana Chýlková otěhotněla a porodila dnes už sedmnáctiletého syna Jáchyma.

Sama přiznává, jak se jí ulevilo, když zjistila, že bude matkou. Neví, co by si bez dítěte počala, je totiž silně orientovaná na rodinný život. Jáchym se narodil, až když bylo hereččce pětatřicet. Čekala na toho pravého, a nikdo lepší než sarkastický moderátor Jan Kraus se nenaskytl, byl prý nejlepší z nabídky chlapů.

Přitom jejich první setkání tomu nenasvědčovalo: seznámili se na natáčení filmu Trio, a to ve chvíli, kdy se Chýlková převlékala v šatně. Její budoucí partner tam bez zaklepání vtrhl, přehlédl situaci, omluvil se a vycouval.

Měl na sobě květovanou košili a mrkváče a vypadal prý opravdu pekelně. Pro herečku je to však ten nejskvělejší muž na světě. Avšak stát se matkou se dlouho nedařilo. A když konečně přišla do jiného stavu, neuvěřila tomu do té míry, že dokonce odmítla převzít těhotenský průkaz.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden