Můj kousek štěstí

Ivana Chýlková: Vypadá jako osudová, ale miluje komické role

Můj kousek štěstí

Talentu má na rozdávání. Nyní ji vídáme v seriálu Osada, kde hraje spisovatelku románů pro ženy, která v osadě především loví chlapy.

Rodačka z Frýdku-Místku Ivana Chýlková (57) město na soutoku Ostravice a Morávky celkem brzy opustila. Přitom tvrdí, že dětství měla hezké, ale táhlo ji to do Prahy. Toužila být herečkou.

Přitom rodiče herci nebyli, ale jejich dcera si nedokázala představit, že by dělala něco jiného. K tomu se váže veselá historka. Celá základní škola byla přesvědčena, že ta malá Chýlková není normální, když všude rozhlašuje, že touží hrát divadlo a točit filmy.

„V první třídě jsem řekla, že chci být herečka. A učitelka se rozhodla poslat mne někam na vyšetření, aby zjistili, jestli jsem v pořádku.“ To se také stalo. Holčička putovala k dětskému psychologovi s tím, že

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden