Můj kousek štěstí

Ivana Chýlková: Žárlí na manželovy úspěchy?

Oblíbená herečka Ivana Chýlková (52) prožívá nelehké životní období. Zdánlivě jí nic nechybí. Má všechno, o čem ženy sní: slávu, peníze, milujícího manžela i pohledného syna.

Co chtít víc? Pravdou je, že padesátka není pro ženu ten nejšťastnější věk. Přibývají vrásky, pochybnosti a znepokojivá chuť bilancovat, v případě Chýlkové bohužel také ubývá pracovních příležitostí. Neobjevuje se v nových filmech, ba ani seriálech. Soutěž Tvoje tvář má známý hlas, kde se Ivana objevila, už skončila. Jiná taková příležitost se dá už sotva čekat.

Zato její manžel Jan Kraus (62) z televizní obrazovky prakticky nemizí. Možná je to pro herečku hořké sousto, sledovat partnerovy úspěchy s vědomím, že ona sama je za zenitem, že slavná už byla... Volného času má tolik, že se mohla klidně sebrat a odjet sama do Londýna, kde se zdokonalovala v angličtině.

To si může, vzhledem k časovým a finančním možnostem, dovolit jen málokterá žena jejího věku. Chýlková zjevně neví, co s volným časem. Synovi Jáchymovi (17) bude v srpnu osmnáct, asi už má i jiné zájmy než jen maminku.

Hraní v nekonečných seriálech Ivana odmítá a nehodlá se ani ukázat na obrazovce v manželově show. Kdyby ji prý pozval, řekla by mu, že se asi zbláznil! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden