Můj kousek štěstí

Ivana Chýlková: Závažné zdravotní problémy

Tajila vážné komplikace! Přitom herečka Ivana Chýlková (52) působí suverénně, sebevědomě, nepřístupně. Málokdo by do ní řekl, že má tajné trápení. Jedná se o starosti se zdravím.

I když je nikdy nepřiznala, navenek se projevovaly: herečka byla podrážděnější a uzavřenější než obvykle. Každého přece udivovalo, jak necitlivě reagovala na fakt, že se jejímu životnímu partnerovi Janu Krausovi (62) narodil první vnuk.

Nechala se slyšet, že žádná babička není a nebude. Leda až vlastního syna, pokud ten se někdy do budoucna rozhodne pro rodičovství. Málokdo tušil, že za její neochotou přijmout nevlastního vnoučka bude možná úplně jiný důvod, který ovšem dlouho před okolím úzkostlivě skrývala.

Byla na dně, u konce se silami, a netušila, co je toho příčinou. Ztratila veškerou energii a dostala se do tak hlubokých depresí, že už si se sebou nevěděla rady. Trpěla nechutenstvím a nespavostí. A obávala se, že verdikt, který vyřknou zdravotníci, bude hororový.

Když sebrala veškerou odvahu a konečně vyhledala lékařskou pomoc, trochu se jí ulevilo. Rozbory krve potvrdily, že herečka má alergie, o kterých neměla tušení. Stačilo se začít léčit a změnit jídelníček.

Ivaně tak spadl ze srdce velký kámen. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden