Moje sladké tajemství

Ivana Gottová buduje nové hnízdo. S kým?

Chystá se na veliké životní změny.

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana Gottová (48) s láskou pečuje o odkaz svého manžela. Již delší dobu se ale v kuloárech proslýchá, že už konečně není sama a užívá si znovu milostný život.

Nebylo by se čemu divit, její manžel je už pár let po smrti a život jde dál. Povinnosti vůči mnohonásobnému zlatému slavíkovi ale pořád cítí, proto hodlá otevřít jejich vilu na pražské Bertramce veřejnosti.

Práce se ale protáhly, a zpěvákovi fanoušci se otevření během letošního podzimu nejspíš nedočkají. O Ivaně Gottové (48) se říká, že ji ale zaměstnává i něco jiného než jen péče o odkaz zesnulého manžela, zpěváka Karla Gotta (†80).

Jen přátelé?

Vdova má trávit hodně času v zahraničí, kde si údajně buduje nový domov. A říká se, že tam nepobývá sama.

Společnost jí má dělat majitel sítě kasin Leon Tsoukernik (50), který ji podporoval krátce po manželově smrti, a není jasné, jestli jsou jen dobří přátelé, nebo mezi nimi přeskočila jiskra. Ani jeden z aktérů zatím nepotvrdil, že by měli tvořit pár.

Divil by se ale někdo Gottové, že nechce veřejně přiznat pravdu? Oznámení nového vztahu by zajisté vyvolalo poprask, což je nejspíš to poslední, co si Gottová přeje.

Končí s minulostí

Nejslavnější česká vdova také nedávno koupila luxusní vilu na pražském Smíchově. Zda tedy zakotví v cizině, nebo se chystá žít v Praze, není jasné. Vše nasvědčuje tomu, že na Bertramce, kde jí vše připomíná Karla Gotta, už žít nechce.

Přivést si do domu po zemřelém manželovi nového partnera je navíc trochu zvláštní, a je možné, že by kvůli tomu měla Gottová výčitky. Zařídit si ale nový domov, kde začne znovu a s jiným mužem, je oproti tomu mnohem přijatelnější a lákavější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden