Můj čas na kafíčko

Ivana Gottová nejprve Karla odmítla a měla pro to jasné důvody!

Můj čas na kafíčko

Stala se jedinou ženou, které po mnoha svých láskách konečně řekl své „ano“.

Už to budou dva roky, co nás opustil Zlatý slavík Karel Gott (†80). Jeho milostný život by vydal na několik románů. Ten nejkrásnější by se ale týkal poslední lásky, Mistrovy ženy Ivany Gottové (45).

Na dvě události ze svého raného života vzpomíná Ivana Gottová (45) s bolestí v srdci. Byl to jednak rozvod jejích rodičů v době, kdy jí byly pouhé čtyři roky. Další rok pak ztratila svého staršího bratra, kterého srazilo auto, když se vracel ze školy.

Nezemřel tehdy na místě, o svůj život bojoval ještě tři dny v nemocnici. „Nemohla jsem tomu uvěřit,“ líčila smutně Ivana po letech. „Rok před tím se naši rozvedli, a najednou jsme s mámou zbyly jenom my dvě.“

Zpívala si s ním jako malá

Náš nejlepší zpěvák Karel Gott (†80) byl v době dětství Ivany už dávno slavným nejen u nás. Její bratr ještě předtím, než

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden