Moje šťastná hvězda

Ivana Gottová terčem nenávisti!

Opravdu diriguje svého muže?

Jen co se KARLU GOTTOVI (77) po náročné léčbě rakoviny ulevilo, ihned začal své příznivce zásobovat informacemi, kde nabírá síly, jak se jeho stav lepší a jak se pilně připravuje na pokud možno brzký návrat na pódium. Teď je tomu náhle konec. Co za tím vězí?

Prostřednictvím svého profilu na sociální síti nechal Karel naposledy o sobě vědět v den svých narozenin, tedy 14. července. Poděkoval všem příznivcům a od té doby se nadobro odmlčel. Kromě toho ale Mistr přestal komunikovat i se svými přáteli a kolegy a veškeré záležitosti přenechává k řešení své ženě IVANĚ (40). Nelze se proto divit, že mnozí začínají mít o zpěváka strach!

Skrývá se

Aby ho nikdo nemohl zbytečně nahánět, neváhal si kvůli tomu pořídit i nové telefonní číslo, které zatím zná jen hrstka vyvolených. Ostatním, co se Gottovi chtějí dovolat, nezbývá nic jiného než mluvit s jeho ženou. „Když Kájovi volám, tak velmi často mluvím s Ivankou! Ale chápu to, potřebuje klid a všichni bychom měli k němu být pokorní, potřebuje nabírat síly,“ nechala se slyšet zlatá slavice LUCIE BÍLÁ (50), která ale není jediná. Podobnou zkušenost má i KAREL ŠTĚDRÝ (79), HANA ZAGOROVÁ (69) nebo MILAN DROBNÝ (71).

Proč už Ivana nechodí se svým mužem do společnosti?

Dal na nátlak?

Otázkou však je, zda za tím opravdu stojí zpěvákova potřeba nabrat potřebné síly, nebo se jen Ivanka rozhodla, že je načase začít vládnout sama. Ostatně už dřív prý měla potřebu Karlovi mluvit do toho, komu a co bude sdělovat a jakou formou podávat. Je tedy zcela možné, že jen nyní využívá chvíle, kdy na tom její choť není tak dobře a vlastně mu nic jiného ani nezbývá než přehodit otěže na manželku.

Podle tvrzení Drobného ale za vše může právě Ivana. „Karel je zblblý, je pod vlivem té paní z Opavy. Je to chudák,“ nechal se slyšet Milan. Že na tom bude něco pravdy, nasvědčuje i fakt, že Mistr, ač po celou svou kariéru nikdy neměl tiskovou mluvčí, si ji zhruba před rokem najal.

Všechno řídí?

Když má pověřenou osobu, které za komunikaci slušně platí, proč veškerou iniciativu přebírá Gottová? Zlí jazykové tvrdí, že se zpěvákovo zdraví zhoršilo a nemá sílu na telefonáty. Dle všeho je ale realita trochu jiná. Zdá se, že Ivanina touha dát o sobě co nejvíc vědět a všem dát najevo, kdo rozhoduje o všem, je stále silná.

Aneta Stolzová je mluvčí Gotta a velkou kamarádkou jeho ženy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden