Můj kousek štěstí

Ivana Jirešová: Proč se jí hroutí vztahy?

Jeden rozchod za druhým. Proč má herečka Ivana Jirešová (39) aneb barmanka Lucie z Ordinace v růžové zahradě prakticky neustále zlomené srdce? Před koncem roku se kupříkladu rozešla s přítelem Štěpánem.

Vysvětlila to tím, že to bylo vysilující. V jeden moment prý dospěla do bodu, kdy stála před rozhodnutím, jak rozdělit volný čas, zda ho věnovat dceři Sofince (12), nebo Štěpánovi. A protože je zodpovědná matka, je jasné, jak si na tuto nekompromisní otázku odpověděla.

Na rozhodnutí se zřejmě podepsal i fakt, že holčička, kterou má herečka ve střídavé péči, nového partnera nepřijala zrovna s otevřenou náručí. Dívce se nový "taťka" nezamlouval. Vztah tedy zcela jistě neztroskotal jen kvůli nedostatku času.

Ale jak se zdá, dlouho Ivana sama nezůstala. Na nedávnou premiéru Plesu upírů dorazila v doprovodu sympatického muže. Tvrdí sice, že je to jen kamarád, ale takové řečičky se dost často nezakládají na pravdě.

Kromě toho prohlašuje, že si užívá samotu a nezávislost a nikoho nehledá. Možná si neuvědomuje, že hrozí nebezpečí, že také nikoho nenajde. A když si náhodou někoho přivede, tvrdě se proti němu postaví Sofinka.

Cožpak je snad hlavou rodiny? Herečka by si měla zjednat doma pořádek..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden