Můj kousek štěstí

Ivana Jirešová: Určitě má chlapa! Celá září

Tak je to tady! Konečně. Sympatická Ivana si už ten svůj kousek štěstí zaručeně zaslouží, smůla je, že se rozhodla zatvrzele mlčet a nechat si zmíněnou fantastickou zprávu pro sebe.


Z důvěryhodných zdrojů je však známo, že představitelka barmanky Lucky z Ordinace v růžové zahradě je čerstvě zamilovaná. Celá jen září a kvete, v očích hoří veselé jiskřičky, nepřestává se usmívat. A protože jméno a adresu svého milého prozatím neprozradila, nezbývá než hádat z nejrůznějších jejích tajemných narážek.


Tak třeba rezolutně prohlásila, že by muže ze showbyznysu za nic na světě nechtěla, což znamená, že její záhadná láska patrně stojí mimo zář kamer i divadelní prkna. Chlapík je, jak se šeptá, mladší než ona. Není divu, koloušci jsou u celebrit stále víc v módě. Herečka se vyjádřila, že je pro ni důležité charisma, nadhled, smysl pro humor a samozřejmě charakter – aby muž plnil sliby a bylo na něj spolehnutí.


„Mám ráda u mužů stabilitu a klid. Sama jsem rozlítaná a pracuji s emocemi. Muž by měl být pevná skála,“ míní půvabná herečka. Tudíž její vyvolený je podle všeho sbírkou ctností. Přejeme, aby byl také bohatý, neboť Ordinace, v níž Ivana účinkuje, končí. A tak bude každá koruna dobrá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden