Moje šťastná hvězda

Ivana Jirešová zdá se akutně potřebuje chlapa!

Patří mezi ty ženy, které si pořídí dítě za každou cenu?

Hvězda Ordinace IVANA JIREŠOVÁ (40) řeší zásadní životní otázku – stihne ještě druhé dítě? Herečka by se totiž ráda stala znovu maminkou, má to však malý háček. Chybí jí k tomu chlap. Toho posledního od sebe navíc nedávno odehnala.

Vylekaly snad pohledného ŠTĚPÁNA, posledního přítele seriálové barmanky Lucie, řeči o mimin- ku? Údajně to tak nebylo. Sama herečka ho měla poslat k vodě, protože byla až příliš pracovně vytížená. Zlí jazykové se tomu však jen smějí, podle nich měla být za vším její dcera SOFIE (12), která si nového člena rodiny příliš neoblíbila a dávala to mámě jasně najevo. Ať už je pravda kdekoli, jedno je jisté. Slušný chlap je fuč a herečka je opět sama, což znamená, že se jí její touha po druhém dítěti začíná opovážlivě vzdalovat. Ona sama přesto nepřestává věřit, že se jednoho dne dočká. Otázkou ovšem je, co všechno je ochotná pro miminko udělat a obětovat.

V kuloárech se šušká, že už nějakou dobu s někým randí.

Vyrazí na lov

„Už na to mám jen pár let,“ nechala se slyšet herečka. Měla na mysli mateřství, a jak se později ukázalo, své touhy se nemíní ani v nejmenším vzdát. Dokonce má připravený plán, jak nějakého pořádného chlapa a hlavně potencionálního tatínka získat. „Obléknu se, nasadím masku tygra a vyrazím lovit,“ říká s úsměvem. Je to ale zvláštní. Proč se tedy zbavovala Štěpána, o kterém tolik básnila, když znovu vyráží na lov? Jak se zdá, kvůli pracovní vytíženosti to zřejmě opravdu nebylo. Očividně nesplňoval její požadavky na otce dítěte, anebo se skutečně jenom zalekl možného nátlaku ze strany Jirešové a vzal nohy na ramena.

V seriálu Ordinace v růžové zahradě se herečka druhého miminka dočkala. Splní se jí její přání i v soukromí?

Tlačí ji čas

Co ale bude Jirešová dělat, až ji začne čas skutečně tlačit ke zdi? Nyní je jí 40 a má před sebou ještě dobrých pět let. O tom si mohou některé její kolegyně nechat jen zdát. Je její touha po dítěti natolik silná, že by se rozhodla pořídit si ho za každou cenu? I za tu, že by s ním třeba později zůstala sama stejně jako s dcerou Sofií?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden