Můj kousek štěstí

Zesnulému exmanželovi odpustila

Tohle je smutné. Dlouhá léta spolu Ivana Jirešová a Ondřej Höppner (†55) drsně bojovali o dceru Sofii Fridu (15), neboť Ivana si nepřála soudem nařízenou střídavou péči.


Kvůli rodičovské válce prožila holčička neklidné dětství. Teď, když je dobojováno, neboť Sofie je už středoškolačka a dokázala by se sama rozhodnout, kdy pobývat u otce a kdy u matky, je pozdě, neboť její biologický otec zemřel.


Byl pro ni tvrdý soupeř. Radil, jak dělat bulvár, a pár let ho přitom zásoboval svými skandály.

Jeden ze zakladatelů tuzemského bulváru a autor knihy Zpověď bulvární hyeny opustil svět předčasně, prohrál boj s těžkou nemocí a také jej do poslední chvíle tajil. Pravdu znali jen ti nejbližší včetně bývalé manželky.

„Věděla jsem, že je nemocný. A on to cítil, tak to chtěl srovnat. Vše dopadlo tak, jak mělo,“ říká hvězda Ordinace v růžové zahradě. Půl roku před Ondřejovou smrtí se sešli a nelítostné boje o dceru, kterou Ivaně dokonce jednou sebral exekutor, si odpustili.

„Žádnou zášť jsem necítila. Co bylo, bylo. Nechci se k tomu vracet,“ uvedla herečka. Do výhradní péče si Sofii vybojovala v roce 2019. O rok a půl později Ondřej Höppner zemřel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden