Můj čas na kafíčko

Ivaně Trumpové došla trpělivost, když se setkala s manželovou milenkou!

Můj čas na kafíčko

Děti Donalda moc nezajímaly, Ivana je vychovala a pak mu je dospělé „předala“.

Jedna z nejslavnějších Češek, Ivana Trumpová (71), mohla být v současnosti ještě slavnější, kdyby bývala zůstala se svým manželem, současným americkým prezidentem Donaldem Trumpem (74).

Už od raného dětství byla Ivana, tehdy ještě Zelníčková, úspěšnou sportovkyní, lyžařkou. Protože její otec byl ceněným architektem, rodina se měla dobře. Ivana netušila, že jednou se bude mít ještě tisíckrát lépe. Než se tak stalo, prožila si zajímavé životní osudy, včetně několika lásek.

Šla si tvrdě za svým cílem

Jedním z prvních osudových mužů Ivany byl Jiří Štaidl (†30), dvorní textař Karla Gotta (†80). Stejně jako ona byl i Jiří silnou osobností a dobře jim to spolu ladilo. Jenže jak známo, v říjnu 1973 se geniální textař zabil v autě. „Musím pryč, vidím ho všude,“ prohlašovala tehdy zdrcená Ivana.

Tehdy pochopila, že Československo je pro ni malé a rozhodla se odejít do ciziny. Využila k tomu i svého kolegu lyžaře, Alfreda Winkelmeiera z Rakouska – vzala si ho čistě účelově, což s klidem přiznala. Potřebovala prostě legální rakouské doklady.

Po dvou letech manželství se Ivana přestěhovala za oceán, do Kanady, kde měl jeden z jejích

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden